Invisalign för dig som hatar tandställning

Som vuxen känns det inte trevligt att gå omkring med tandställning, även om det skulle behövas. För dig som vill rätta till tänderna skonsamt och diskret, finns det nu invisalign i stället.

Du har insett att dina tänder stoppar din karriär. Eller att de, rättare sagt, stoppar ditt gränslösa självförtroende. Du måste träffa folk i jobbet och le mot dem, och det är ditt bekymmer. Tills nu, eftersom det finns nya metoder för tandreglering som inte syns och knappast känns. Visst vill du satsa på dig själv och få ett vackert leende? Prata med din tandläkare om invisalign i Malmö.

Inga skenor i metall

Du vill ha en viss värdighet i ditt arbete, och vill helst inte att en tandställning syns. Då är invisalign, skonsamma plastskenor, helt perfekt för dig. Du byter ut skenorna en efter en allt eftersom dina tänder rättas till, och när du har använt den sista sitter tänderna rätt. Det går snabbt att göra återbesök hos din tandläkare, så du behöver inte lägga så mycket tid och besvär på proceduren, utan omärkligt gör du en korrigering av dina tänder.

Din tandläkare kan ge dig tips och goda råd, och om du har problem med tänder som växer fel, så får du professionell hjälp. Du kan med glatt mod söka vilket arbete som helst som kräver att man ser representativ ut. För det yttre betyder inte allt, men ibland spelar det en viss roll hur man tar hand om sig själv och vårdar sitt utseende.

4 Jan 2022