Ersätt förlorade tänder med tandimplantat i Malmö

Tandimplantat är ett bra sätt att ersätta förlorade tänder. Att förlora en tand kan innebära lidande och ett helt annat utseende. Då är tandimplantat i Malmö ett väldigt bra alternativ.

Du stod utanför en pub häromveckan och rökte en cigarett. Det var ingenting du planerade men det blev bråk. Du hamnade på sjukan med utslagna tänder och ett blått öga. Det var självklart ingenting som du önskade skulle hända. Du försökte avstyra och gå därifrån men ödet ville annorlunda. Så nu står du här med tilltufsat ansikte och ett leende med vanprydande gluggar på två ställen. Vad ska du göra nu? Så här kan du ju inte ha det. Det är vare sig särskilt snyggt eller praktiskt att vara utan två tänder i överkäken.

Ta hand om dina tandimplantat precis som om de vore dina egna tänder

Du bokar in ett första möte hos en tandklinik i Malmö som erbjuder tandimplantat. Du får veta att det går att ersätta dina förlorade tänder med nya. De sätts in i munnen med hjälp av titanskruvar som sätts fast i ditt käkben. Sedan kommer det inte att synas att det inte är dina egna tänder. De både ser ut och känns som vanliga tänder. Du ska borsta dem som vanligt och se till att ta hand om dem ordentligt. Annars kommer de, precis som dina vanliga egna tänder, inte att hålla särskilt länge. Se till att ta väl hand om dina nya implantat när du fått dem insatta. Läs mer om tandimplantater på denna hemsida: tandimplantatmalmö.se 

5 Oct 2021