Flytt till Solna och ny tandhygienist

Det är mycket att tänka på när man flyttar till en ny ort. En av dem är att vid en flytt till Solna skaffa en tandhygienist och tandläkare. Allt för att försäkra sig om att tänderna tas omhand.

Marielle hade äntligen fått en lägenhet och kunde börja sitt nya jobb på annan ort. För henne var det viktig att ha en regelbunden kontakt med tandvården. Det gällde även efter flytten till Solna då hon direkt bokade in en tid hos en tandhygienist.

Genom att några gånger om året besöka tandhygienisten fick tänderna en grundlig rengöring och hon fick då även veta om hon behövde en tandläkare.

Tandhygienisten i Solna hade lång erfarenhet

De klickade direkt och Marielle var nöjd efter den första tiden på kliniken. De hade bestämt att hon skulle bli kallad två gånger om året. Om Karin, som hennes nya tandhygienist hette, såg något oroväckande skulle en tid hos klinikens tandläkare bokas in.

Innan Marielle lämnade kliniken passade hon på att boka en ny tid. Inte för att laga hål, utan en tid för att göra en tandblekning. Något som hennes tandhygienist tog hand om. Marielle såg fram emot att få ett vitare leende och kände sig nöjd med valet av klinik.

Inte nog med att hon fått en bra tandhygienist. På kliniken hade de även tider för akut tandvård. Något som var skönt att veta om oturen skulle vara framme. Hon visste alltför väl hur det var när man plötsligt fick tandvärk.

På denna sida finns mer information om hur en tandhygienist arbetar: https://www.tandhygienistsolna.se/

27 Sep 2021