Invisalign är moderna tandställningar

Många rättar till sina tänder men vill att det sker diskret och helst smärtfritt. Invisalign är en skonsam metod med genomskinliga skenor som byts ut efter hand för ett perfekt resultat.

Med nya uppfinningar och modern teknik kan en tandläkare nästan göra underverk i munnen. Folk som har behov av tandställning men som inte vill ha en plågsam räls kan nu få hjälp på ett mycket bättre sätt. Dessutom vill man inte ha tandställning av den gamla typen på jobbet. Ska man rätta till sina sneda tänder ska det ske diskret. Be din tandläkare i Stockholm att berätta om invisalign.

Tänder som omärkligt rättas till

Kanske är dina tänder sneda och behöver rättas till, men du kan också ha tänder som behöver tas bort. Sitter det tänder över varandra så att en tand finns på helt fel ställe, får tandläkaren helt enkelt dra ut den.

Med invisalign i Stockholm är det lätt att justera tänderna över tid. Du får en skena som är som ett avtryck av dina egna tänder men med en liten korrigering. Denna plastskena verkar nästan omärkligt och när tänderna har rättats till lite, byter du ut den mot nästa skena som ger en ytterligare korrigering.

Ofta tar man bilder på hur det ser ut före behandling och hur det ser ut när slutresultatet är klart. Skillnaden är förbluffande. Din tandläkare kan förklara precis hur metoden fungerar och även berätta om kompletterande metoder för att ersätta skadade tänder eller göra en tandblekning. Vänta inte längre med att besöka tandläkaren.

17 Sep 2021