Så fungerar det med tandimplantat i Solna.

Få hjälp att ersätta förlorade tänder i form av högkvalitativa tandimplantat i Solna. Din tandläkare kan hjälpa dig med att ersätta både utslagna och utdragna tänder med fina alternativ.

Om olyckan skulle vara framme och man drabbas av att en tand slås ut eller om man drabbas av akut tandlossning, så finns det alltid hjälp att få. Tandläkaren kan nämligen rätta till problemet med saknade tänder i form av ett implantat. Läs om hur du kan ersätta förlorade tänder med naturtrogna tandimplantat i Solna.

Ingenting är omöjligt för en professionell tandläkare idag. Med modern teknik går det att skapa implantat som ser ut och känns precis som dina gamla tänder. Få tillbaka känslan av en normal tandfunktion och våga le igen.

Fördelar med tandimplantat jämfört med äldre alternativ

Att välja tandimplantat är på flera sätt ett bättre alternativ till löständer eller bryggor, eftersom de sitter fast i käkbenet med titanskruvar och fungerar som helt vanliga tänder. Sällan får man problem med ett implantat, men en undersökning görs av varje patients munhälsa för att säkerställa att man kan genomgå en kirurgisk procedur. När du bestämt dig för att ersätta din förlorade tand med ett implantat, gör tandläkaren en skanning av dina andra tänder så att den nya tanden blir så lik dina vanliga som möjligt. På så sätt försäkras din normala tuggfunktion. Ta kontakt med din tandläkare i Solna om du vill få hjälp med implantat som ett alternativ till löständer eller en brygga. Läs mer om tandimplantat på denna sajt: https://www.tandimplantatsolna.se/

15 Dec 2021