Skaffa skalfasad i Stockholm om du är trött på dina tänder

Det är sällan någons tänder är helt raka och perfekta. Det finns ofta något med våra tänder som vi är missnöjda med. Som tur är går det att åtgärda. Varför inte göra skalfasad i Stockholm?

Att vakna upp en morgon och inse att den där tandställningen hade varit ett bra val när frågan togs upp under tonåren är inget kul. För vad finns det att göra åt dina tänders utseende nu? Som vuxen?

Med åren har tänderna gulnat av allt kaffedrickande och de är fortfarande sådär ojämna och fula rent ut sagt. Kanske finns det ändå någonting som du kan göra åt dem? Du letar på nätet efter tandkorrigeringar och vad det finns för möjligheter för dig att åtgärda dina tänders utseende.

Skalfasad i tunt porslin ger dig ditt leende tillbaka

Halleluja! Det finns faktiskt saker du kan göra för att få riktigt snygga tänder. Du bestämmer dig för att prova skalfasader. På så vis får du snygga, raka och bländande vita tänder och du kan äntligen börja le med hela munnen igen.

Du behåller dina egna tänder men sätter alltså fasader ovanpå dessa. Dessa skalfasader behandlar du som dina egna tänder och borstar dem varje dag och sköter om dem på precis samma vis.

Du bokar in en första konsultation för att se om det här är något för dig. Skalfasaderna cementeras fast på dina egna tänder. De är gjorda i tunt porslin och kommer se precis likadana ut som dina egna tänder. Läs mer om skalfasader på denna websida: https://www.skalfasadstockholm.se/ 

17 Sep 2021