Skräddarsydd lösning av patientstol för din mottagning

Behöver du uppdatera mottagningen med ny patientstol? Då ska du kolla efter den bästa lösningen för just dig och din klinik innan du väljer. Välj en skräddarsydd lösning av patientstol.

Som läkare eller tandläkare vill man att ens patienter och kunder som kommer ska kunna sitta bra och skönt den tid som de är där. Då behöver man se till att ha en anpassningsbar och bekväm patientstol för patienten att sitta i. För att hitta den allra bästa stolen för sin klinik till sina patienter, så kan man behöva leta lite grann. Vilken är den allra bästa lösningen och går det att specialanpassa en patientstol? Det går faktiskt. För att du och dina patienter ska få den bästa komfort och samtidigt ha en patientstol som går att anpassa utefter olika förutsättningar, så kan man specialbeställa en stol för just det ändamålet.

En patientstol som passar för alla olika kroppar

Alla människor är olika. Så är det bara. Vi ser olika ut i våra kroppar och vi har alla olika handikapp och förutsättningar. Då är det bra att som läkare eller tandläkare kunna justera olika inställningar på sin patientstol. Det kan vara elektronisk höj- och sänkbar sits, att det går att anpassa storleken på sitsen samt att stolen ifråga går att ladda upp och använda utan någon sladd fastsatt i vägguttaget. Det är viktigt att välja rätt så att ens patienter får det bekvämt och känner sig väl omhändertagna när de kommer och besöker mottagningen.

19 Oct 2021